Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Kalandos osztálykirándulás

Olyan programot keresel, amely fizikailag és szellemileg is kihívás elé állítja az osztályodat? Hozd el a csoportod az Old Lake Kalandparkba! Pályáink hasznos és egyben élvezetes időtöltést biztosítsanak mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztályok számára, ügyességi feladataink példátlan összetartásra ösztönzik az osztályokat! Mindezt kinn a természetben, a szabad levegőn, varázslatos környezetben.

Felejthetetlen szülinap

Nincs ötleted, milyen progamot szervezhetnél csemetédnek a várva-várt születésnapja alkalmából? Unod már a sablonos programokat, valami érdekes eseményre vágysz? Tedd különlegessé, kalandossá, egyedivé gyermeked születésnapját, hozd el őt az Old Lake Kalandparkba! Elképesztően izgalmas csúszó- és mászópályáink garantáltan felejthetetlenné teszik majd gyermeked számára az ünnepet!

Stresszűző csapatépítő

Kalandparkunk nem csak gyerekek, de felnőttek számára is felejthetetlen élményeket tartogat! Cégek számára javasoljuk csapatépítő programunkat, melyben izgalmas és ötletes akadályok és élvezetes feladatok segítik elő a kollégák szórakozását. Mottónk: a közös élmények összekovácsolnak! A pályáink úgy vannak kialakítva, hogy mindenki megtalálhatja az igényeinek és képességeinek megfelelő kihívást!

Szórakoztató vállalati, családi nap

Kalandparkunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy a város szívében, erdei környezetben kipróbálják ügyességüket, bátorságukat. Olyan közösségteremtő élményt kínálunk a cégek számára, ahol a családok külön-külön és együtt is felfedezhetik a közös élményszerzés csodáját! Vendégeink felhőtlen szórakozásáról számos attrakciónk, valamint szakképzett személyzetünk gondoskodik. A kalandpark területén lehetőség van sátrak, színpad és egyéb szórakoztató elemek kiépítésére is, mindenre nyitottak vagyunk!

Izgalmakkal teli nyári tábor

Remek móka és egyben hasznos időtöltés a nyárra! A kalandpark szolgáltatásai és a külső izgalmas programok mellett eddig még nem ismert játékos feladatokkal ismertetjük meg a gyerekeket, mely a személyiségük kibontakozásában is és egymás megismerésében is sokat segít. Ennek is köszönhető, hogy közvetlen kapcsolat alakul ki a kis csapat és a nevelő animátor között. Az esős időtől sem kell megijedni, hiszen a kalandparkban eltöltött idő alatt sátor biztosítja a gyerkőc sereg csapadékmentes biztonságát!

Aktuális eseményeink: Facebook oldalunkon

Játékos sportnap

Tegyétek különlegessé az iskolátok sportnapját azzal, hogy kalandparkunkban szervezitek meg azt! A pályáink felejthetetlen kiegészítői lesznek a különféle sportoknak, a gyerekek pedig mesébe illő környezetben adhatják át magukat a mozgás örömének. Egy ilyen különleges helyen kivétel nélkül mindenki - legyenek kicsik vagy nagyok - megtalálhatja a kedvére való elfoglaltságot, az unatkozás nálunk teljesen ki van zárva! A parkban lehetőség van sátor és büféasztalok felállítására is a maximális élmény érdekében. Sportoljatok az Old Lake Kalandparkban!